Termékeink

MINDIG A LEGOPTIMÁLISABBAN ÉS A LEGJOBBAN

A legbonyolultabb feladat is lehet egyszerű!

Sokszor előfordul, hogy a kapott műszaki rajzok, vagy helyszíni bejáráson felkért feladatok elsőre túl bonyolultnak tűnnek, ekkor megkeressük a legoptimálisabb, legmegfelelőbb gyártási technológiát, mellyel leegyszerűsödik minden!

A kapott gyártási és helyszíni szerelési feladatokat saját gyártó gépeinkkel (több CNC vezérlésű), saját gyáregységeinkben gyártjuk, saját szerelő kollégáinkkal, ezzel tudjuk elérni a legmegfelelőbb anyagi költségeket is!

GYÁRTÓRÉSZLEGEINK

IPARKÖZPONTÚ TERMÉKEK

Acélszerkezet gyártás

Acélszerkezet üzletágunkban a legkisebb tartóelemektől a komplett épületszerkezetekig mérettől és súlytól függetlenül gyártjuk termékeinket, melyek természetesen teljes gyártási dokumentációval rendelkeznek! Felületkezelés Tisztelt Megrendelőink által a legtöbbször kért Tűzihorganyzás, Színrefestés (RAL…), vagy Tűzálló festés (REI…)! Megrendelői kérés esetén a helyszínre szállítás és szerelés / telepítés is szolgáltatásunk közé tartozik!

Klímatartók gyártása

Klímatartó konzolok és klímatartó keretek széles választékát gyártja Cégünk, melyeket folyamatosan bővítünk. Elérhető tartóink fehér színben és rozsdamentes kivitelben! Egyedi igények alapján is gyártjuk tartóinkat!

www.klimakonzolok.hu

Lakatosipari termékek

Lakatosipari termékeinkben gyártott elemek területén egyedi lakossági, közületi és ipari igényeket szolgálunk ki a legapróbb részleteket is figyelembe véve! Ezeket a Tisztelt Megrendelő igénye szerinti felületkezeléssel látjuk el, szállítjuk ki és helyszínen szereljük is vagy telepítjük jól felkészült szerelő kollégáinkkal!

Utánfutók és Trélerek gyártása

Utánfutók és Trélerek gyártását is megkezdte Cégünk, teljes mértékben a vevői igények figyelembevételével és a kérésüknek megfelelően. Egyedi tervezéstől a forgalomba helyezésig mindent egy helyen! Felületkezelések általában tűzihorganyzás, de Tisztelt Megrendelőink kérése alapján színrefestés is megoldott!

Utánfutó és Tréler kölcsönzés 3 telephelyen Budapesten és Nyíregyházán egyaránt.

 www.utanfutogep.hu

Szolgáltatásinkkal kapcsolatban keressen bizalommal!

Scroll to Top